I.D.C. Praha, a.s.

A társaság 1993-ban Kft formában alapították. A cég 1999. januárjában átalakult részvénytársasággá, melynek fő célja az, hogy erős, egészséges és biztos vállalkozásként a vevők stabil és megbízható partnere legyen.

Az I.D.C. Praha, a.s. az anyavállalat termékeinek kizárólagos forgalmazója a Cseh Köztársaságban . Így az ostyák, kekszek, puszedlik,piskóták és cukorkák széles választékát kínálja a cseh piacon. A legerősebb termékek közé tartoznak a Sedita márkájú ostyaszeletek: a Horalky, Tatranky, Kávenky és Lina. A társaság Ela márkanév alatt diabetikus termékeket is forgalmaz. Keménycukorkák, karamellák, szezontermékek Figaro névvel jelennek meg a piacon. Baili elnevezéssel különféle nyalókák és zselék kerülnek forgalmazásra, a gyógynövényes töltött cukorkák pedig Verbena néven váltak ismertté.

A vállalat marketing osztálya és kereskedelmi csapata segítségével biztosítja a teljeskörű marketing és kereskedelmi szolgáltatásokat. Az I.D.C. Praha, a.s. együttműködik az ország majdnem összes kis- és nagykereskedelmi egységével és olyan külföldi bolthálózatokkal is, mint a Kaufland, Tesco, Makro, Ahold, Penny Market.