I.D.C. HUNGÁRIA Zrt.

 

Szlovákia legnagyobb édesipari termékek gyártójának (I.D.C. Holding a.s.) leányvállalata vagyunk, amely az anyavállalat termékeinek kizárólagos forgalmazója Magyarország területén. Cégünk központja Szigetszentmiklóson, a Leshegy Ipari Parkban található, melyben az irodai részleg és az 1900 nm-es raktárhelység is helyet kapott.

 

 

 - Magyarországi tevékenységünket 2000-ben néhány márka bevezetésével (Bombi, Trend, Sedita) kezdtük meg, melyek az évek során további stratégiai márkákkal bővültek (Verbena, Andante, Horalky, Ela, Snehulky, Figaro)

Ezen márkák közül, a Szlovákiában tradicionálisnak számító Horalky márkánk 2016-ban teljesen megújult és új névvel, új külsővel jelent meg a hazai boltok polcain - így Moments névvel töretlenül a magyar fogyasztók egyik kedvenc ostyája.

A Verbena márkánk méltán az egyik piacvezető márka  a funkcionális (gyógynövényes) cukorkák piacán, hiszen a hozzáadott C-vitaminnal és természetes, valódi gyógynövénykivonatokkal kiváló minőséget képvisel.

 

Termékkínálatunk:

         -  mártott és mártatlan ostyák,

        -  omlós, töltetlen és töltött kekszek,  

        - töltött és töltetlen kemény cukorkák, puha  karamellák

        - szeletes csokoládéval bevont termékek,

        - babapiskóták, kerek piskóták 

        - müzli szeletek,

        - diabetikus ostyák, kekszek és cukorkák

        - szezonális tejcsokoládé édességek (Húsvét,   Karácsony),

       - sajátmárkás termékek,

        - illetve igény szerint gyártunk egyedi logozású termékeket is.

 

 

 

- Büszkék vagyunk kiváló minőségű édességeinkre, melynek bizonyítéka, hogy a Bombi puszedli szelet „Az év sikerterméke” lett 2002-ben és diabetikus termékeink évek óta elnyerik a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetségének  „Az év diabetikus terméke” díját.

 

 

 

 

 

- Országos lefedettség - beszállítunk az összes hazai és nemzetközi hálózatba (Tesco,  Auchan, Metro, Spar, CBA, Coop).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-  Saját értékesítő csapattal rendelkezünk, mely igyekszik kiszolgálni partnereink igényeit és elérhetővé teszi kiváló minőségű termékeinket a fogyasztók számára.