Verbena nyereményjáték 2019

Megérkezett az ősz, és hamarosan beköszönt a tél is, ezekben az évszakokban pedig kiemelten fontos, hogy ügyeljünk a megfelelő vitamin pótlásra, és arra, hogy elkerüljük a baktériumok és vírusok támadását. Ilyenkor szívesen elfogyasztunk néhány Verbena gyógynövényes cukorkát is, mely természetes gyógynövénykivonatokkal és hozzáadott C Vitaminnal hozzájárul ahhoz, hogy a mindennapokban megőrizhessük az egészségünket. Sőt, most ennél többet is teszünk!

Elindult a Verbena őszi nyereményjátéka, ahol Ön is elképesztően izgalmas és hasznos ajándékokkal gazdagodhat, akár minden nap! Ne habozzon kibontani még egy zacskó cukorkát, hiszen most minden kód kincset ér a Töltsd fel a kódot és nyerj! játékban.

Ahhoz, hogy a szerencsés nyertesek egyike legyen, nincs más dolga, mint lentebb görgetni, ahol mindenre fény derül!

HOGYAN NYERHET:

  1. Vásároljon Verbena cukorkát: keresse az őszi promóciós (sárga szalagos) csomagolású Verbena cukorkákat és gumicukrokat, és nézze meg milyen kódot rejt a csomagolás belseje
  2. Regisztráljon a kódfeltöltéshez: a regisztráció menüpontra kattintva, hozza létre a saját VERBENA profilját, vagy regisztráljon Facebookkal. Ha a játék során Ön lesz az egyik szerencsés nyertes, az itt megadott postacímre fogjuk küldeni a nyereményedet. (regisztráció után keresse a megerősítő emailt a postaládájában – nézze meg a „spam” és „promóciók” mappát is)
  3. 3.       Töltse fel a csomagolásban található kódot: miután regisztrált, lépjen be a felhasználóneve és jelszava segítségével, majd töltse fel a csomagolásban talált kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha Ön a szerencsések egyike! De ha nem nyert, akkor se szomorkodjon, mert továbbra is versenyben van a fődíjért, az Izlandi álomutazásért! Sőt, töltsön fel egy újabb kódot és növelje az esélyeit, és nyerje meg akár a fődíjat vagy az értékes ajándékok egyikét!

Részletek: www.verbena.hu