Moments őszi-téli nyereményjáték 2020 - Töltsd fel az AP kódot és nyerj!

Az ősz beköszöntével mindenki egy kicsit másképp tölti mindennapjait. Előkerülnek a kötött pulcsik, esténként a meleg takarók és forró teát szürcsölve kezdődhet a bekuckózás. Vagy épp ellenkezőleg: sportcipőt húzhatunk, hogy a hideg idő ellenére is lendületben maradjunk. Legyen szó bármilyen időtöltésről, egy biztos: minden pillanatunkat különlegessé tehetjük a MOMENTS ostyaszeleteivel.

Ráadásul most itt a lehetőség, hogy a MOMENTS őszi-téli nyereményjátékával meg is koronázd ezt az időszakot, hiszen a naponta kisorsolásra kerülő 3 darab egyedi Moments - Victorinox 12 funkciós zsebkés mellett a fődíj nem más, mint 500.000 Forint készpénz. Ugye neked is megvan már, hogy mire költenéd?

Ahhoz, hogy a szerencsés nyertesek egyike legyél, nincs más dolgod, mint lentebb görgetni, ahol mindenre fény derül! ;) 

 

HOGYAN NYERHETSZ:

Vásárolj bármilyen csomagolású Moments ostyaszeletet és őrizd meg a vásárlást igazoló blokkot.

Regisztrálj a kódfeltöltéshez: a regisztráció menüpontra kattintva, hozd létre a saját MOMENTS profilodat, vagy regisztrálj Facebookkal, majd lépj be a jelszavaddal. Ha a játék során te leszel az egyik szerencsés nyertes, az itt megadott postacímre fogjuk küldeni a nyereményedet.

Töltsd fel a blokk alján található AP kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha a szerencsések egyike vagy! De ha nem nyertél, akkor se szomorkodj, mert továbbra is versenyben vagy a fődíjért, az 500.000 Forint készpénzért! Sőt, tölts fel egy újabb kódot és növeld az esélyeidet, hogy megnyerd a fődíjat vagy zsebkések egyikét!

Részletek a weboldalon: www.momentsostya.hu