Moments nyereményjáték - Töltsd fel a kódot és nyerj!

Telnek-múlnak a napok, elbúcsúztattuk a telet, köszöntjük a tavaszt, de még messze a nyári fesztivál szezon? …kéne valami, ami feldobja a hétköznapokat, amire ismét rápöröghetsz?

Itt a MOMENTS tavaszi nyereményjátéka, ahol elképesztően izgalmas ajándékokkal gazdagodhatsz, akár minden nap! Űzd el az unalmas perceket, és csinálj sportot a Moments kódok feltöltéséből, a Töltsd fel a kódot és nyerj! játékban.

Ahhoz, hogy a szerencsés nyertesek egyike legyél, nincs más dolgod, mint lentebb görgetni, ahol mindenre fény derül! ;) 

HOGYAN NYERHETSZ:

  1. Vásárolj Moments szeletet: keresd a tavaszi promóciós (piros FIAT 500-as autós) csomagolású Moments szeleteket, és nézd meg milyen kódot rejt a csomagolás belseje

  2. Regisztrálj a kódfeltöltéshez: a regisztráció menüpontra kattintva, hozd létre a saját MOMENTS profilodat, vagy regisztrálj Facebookkal. Ha a játék során te leszel az egyik szerencsés nyertes, az itt megadott postacímre fogjuk küldeni a nyereményedet. (regisztráció után keresd a megerősítő emailt a postaládádban – nézd meg a „spam” és „promóciók” mappát is)

  3. Töltsd fel a csomagolásban található kódot: miután regisztráltál, lépj be a felhasználóneved és jelszavad segítségével, majd töltsd fel a csomagolásban talált kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha a szerencsések egyike vagy! De ha nem nyertél, akkor se szomorkodj, mert továbbra is versenyben vagy a fődíjért, a menő Fiat 500-as gépkocsiért! Sőt, tölts fel egy újabb kódot és növeld az esélyeidet, nyerd meg a fődíjat vagy az értékes ajándékok egyikét!

    Részletek: www.momentsostya.hu