Moments Minden 5. terméket nyer! nyereményjáték

Beszippantottak a szürke hétköznapok, és szükséged lenne valamire, ami kizökkent és felpörget? Alig várod, hogy a nyári napsütésben suhanj egy vagány robogóval, vagy menő elektromos rollerrel, esetleg azonnali nyereményre vágysz?  

Elkezdődött a MOMENTS tavaszi nyereményjátéka, ahol trendi ajándékokkal gazdagodhatsz, és ha ez nem lenne elég, most MINDEN ÖTÖDIK SZELETTEL TERMÉKET NYERHETSZ! Jól olvastad, igazán különleges játékkal készültünk, ne habozz tovább, csak bonts ki egy Moments szeletet és nyerj a szuper Minden ötödik nyer! játékban.

Ahhoz, hogy a szerencsés nyertesek egyike legyél, nincs más dolgod, mint lentebb görgetni, ahol mindenre fény derül! ;) 

HOGYAN NYERHETSZ:

  1. Vásárolj Moments szeletet: keresd a tavaszi promóciós (piros Vespa robogós) csomagolású Moments szeleteket, és nézd meg milyen kódot rejt a csomagolás belseje
  2. Ha „TERMEKET NYERTEL!” feliratot találsz, a hivatalos beváltóhelyek bármelyikén újabb Moments szeletre cserélheted a csomagolást!
  3. Ha kódot találsz a csomagolásban, a következőt kell tenned:
    1. a.       Regisztrálj a kódfeltöltéshez: a regisztráció menüpontra kattintva, hozd létre a saját MOMENTS profilodat, vagy regisztrálj Facebookkal. Ha a játék során te leszel az egyik szerencsés nyertes, az itt megadott postacímre fogjuk küldeni a nyereményedet.
    2. b.       Töltsd fel a csomagolásban található kódot: miután regisztráltál, lépj be a felhasználóneved és jelszavad segítségével, majd töltsd fel a csomagolásban talált kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha a szerencsések egyike vagy! De ha nem nyertél, akkor se szomorkodj, mert továbbra is versenyben vagy a fődíjért, a vagány Vespa robogóért! Sőt, tölts fel egy újabb kódot és növeld az esélyeidet, nyerd meg a fődíjat vagy az értékes ajándékok egyikét!

Részletek a weboldalon: www.momentsostya.hu